Elbilåret 2021 er langt fra over: Disse 11 nyhetene er rett rundt hjørnet

Fortsatt mye spennende å glede seg til!

LUKSUSDONING: Mercedes-Benz EQS blir sannsynligvis markedets mest luksuriøse elbil når den snart dukker opp på norske veier. Den blir også den som går lengst mellom hver gang den behøver å lades. Foto: Mercedes-Benz
LUKSUSDONING: Mercedes-Benz EQS blir sannsynligvis markedets mest luksuriøse elbil når den snart dukker opp på norske veier. Den blir også den som går lengst mellom hver gang den behøver å lades. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert

(Elbil24): 2021 har vært et helt vanvittig elbil-år. Ikke nok med at vi har fått en rekke nye bilmerker til det norske markedet, elbilene slår også fullstendig knockout på alt av andre drivlinjer når det kommer til salgstall.

I august utgjorde elbilene hele 72 prosent av alle nyregistreringene. Norge befester dermed sin posisjon som verdens foregangsland for elektrifiseringen av bilparken!

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.