Elbilåret 2021 er langt fra over: Disse 11 nyhetene er rett rundt hjørnet

Fortsatt mye spennende å glede seg til!

LUKSUSDONING: Mercedes-Benz EQS blir sannsynligvis markedets mest luksuriøse elbil når den snart dukker opp på norske veier. Den blir også den som går lengst mellom hver gang den behøver å lades. Foto: Mercedes-Benz
LUKSUSDONING: Mercedes-Benz EQS blir sannsynligvis markedets mest luksuriøse elbil når den snart dukker opp på norske veier. Den blir også den som går lengst mellom hver gang den behøver å lades. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert

(Elbil24): 2021 har vært et helt vanvittig elbil-år. Ikke nok med at vi har fått en rekke nye bilmerker til det norske markedet, elbilene slår også fullstendig knockout på alt av andre drivlinjer når det kommer til salgstall.

I august utgjorde elbilene hele 72 prosent av alle nyregistreringene. Norge befester dermed sin posisjon som verdens foregangsland for elektrifiseringen av bilparken!

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer