Så mye strøm bruker elbilene

Elbilene som bruker minst og mest strøm

Vi har analysert 12 av de mest populære elbilene i markedet, og kan avsløre store forskjeller i kostnad pr kjørte mil.

FORTSATT RIMELIGE Å KJØRE: Mercedes-Benz EQA, Skoda Enyaq og Kia E-Niro, er tre av totalt 12 biler vi har satt under lupen for å regne på strømkostnadene pr kjørte mil. Foto: Bjørn Eirik Loftås
FORTSATT RIMELIGE Å KJØRE: Mercedes-Benz EQA, Skoda Enyaq og Kia E-Niro, er tre av totalt 12 biler vi har satt under lupen for å regne på strømkostnadene pr kjørte mil. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): I store deler av landet er strømmen dyrere enn noensinne, og selv om det fortsatt er vesentlig billigere å kjøre elbil enn diesel- og bensinbil, har det i det siste vært dager det har vært flere ganger dyrere å kjøre elbil enn for bare ett år siden.

Våre egne tester viser imidlertid at det er store forskjeller i strømforbruket, avhengig av hvilken elbil du kjører. I tider når strømprisene er svært høye, er dette særlig interessant å se nærmere på.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.