Nye elbiler 2023

Et renn av nye elbiler: Disse gleder vi oss til å teste

Alt tyder på at 2023 blir et forrykende elbil-år. Sjekk nyhetene her!

NY FISKER: Fisker Ocean er en av mange spennende elbiler som kommer på veiene i 2023. I denne saken får du oversikten over nyhetene. Foto: Bjørn Eirik Loftås
NY FISKER: Fisker Ocean er en av mange spennende elbiler som kommer på veiene i 2023. I denne saken får du oversikten over nyhetene. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): 2021 ble et av de aller beste årene for nybilregistreringer i Norge, og takket være en forrykende avslutning på 2022, ble også dette et kanonår for bilbransjen.

Utfordringer på løpende bånd

Men utfordringene har samtidig stått i kø det siste året. Pandemi, krig, konteinermangel, tørke og strømkriser - bare for å nevne noe, har ført til lange ventelister og gjort at mange nye bilmodeller har blitt kraftig forsinket til markedet.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.