Kjøpe ny elbil

Fem velutstyrte elbiler til under 400.000 kroner: Vi har en klar favoritt

Høyaktuelle modeller som byr på både mye utstyr og lang rekkevidde.

TO AV DE BESTE: Tesla Model 3 SR Plus og Hyundai Kona Premium Long Range fås begge til godt under 400.000 kroner nå - men konkurransen er hard. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TO AV DE BESTE: Tesla Model 3 SR Plus og Hyundai Kona Premium Long Range fås begge til godt under 400.000 kroner nå - men konkurransen er hard. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Det foregår en aldri så liten priskrig på elbiler om dagen, spesielt i «folkeklassen», der konkurransen er svært hard. Flere importører og forhandlere har i tillegg sommerkampanjer, så dette kan være et meget godt tidspunkt for å kjøpe ny bil.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer