Kjøpe ny elbil

Fem velutstyrte elbiler til under 400.000 kroner: Vi har en klar favoritt

Høyaktuelle modeller som byr på både mye utstyr og lang rekkevidde.

TO AV DE BESTE: Tesla Model 3 SR Plus og Hyundai Kona Premium Long Range fås begge til godt under 400.000 kroner nå - men konkurransen er hard. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TO AV DE BESTE: Tesla Model 3 SR Plus og Hyundai Kona Premium Long Range fås begge til godt under 400.000 kroner nå - men konkurransen er hard. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Det foregår en aldri så liten priskrig på elbiler om dagen, spesielt i «folkeklassen», der konkurransen er svært hard. Flere importører og forhandlere har i tillegg sommerkampanjer, så dette kan være et meget godt tidspunkt for å kjøpe ny bil.

En fersk gjennomgang viser at du kan få flere nye toppspesifiserte, familievennlige modeller med lang rekkevidde til godt under 400.000 kroner. For bare få måneder siden kostet flere av disse bilene langt mer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer