Guide:

Fersk elbil-eier? Her er ti ting du må vite

Knallrekord i elbilsalget, og mange har kjøpt elbil for første gang. Her er ti av de viktigste tingene du bør vite om det å ha elbil.

MYE NYTT: Om du nettopp har gått over til elbil er det ting og tang du ikke har vært borti før. Her er ti gode tips til nye elbileiere. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MYE NYTT: Om du nettopp har gått over til elbil er det ting og tang du ikke har vært borti før. Her er ti gode tips til nye elbileiere. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Det ble en vanvittig innspurt på elbilsalget på tampen av 2022, for fra 1. januar ble det innført både vektavgift og moms på den delen av prisen som overstiger 500.000 kroner. De som klarte å kapre en bil før desember tok slutt sparte brått titusenvis av kroner, mens de som ikke var fullt så heldige nå sitter med en sur ekstraregning.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.