Elbil i elgtest:

Ford Mustang mot Ford Mustang GT

Hjelper det å få GT-emblemet klistret bak på en Mustang Mach-E når elgtesten står for tur? Vi har testet.

Ford Mustang Mach-E har tidligere blitt slaktet i elgtesten. Vi har testet den opp mot GT-versjonen og funnet klare forskjeller. Foto: Fred Magne Skillebæk.
Ford Mustang Mach-E har tidligere blitt slaktet i elgtesten. Vi har testet den opp mot GT-versjonen og funnet klare forskjeller. Foto: Fred Magne Skillebæk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Ford Mustang Mach-E fikk tidligere i høst sterk kritikk for ikke å ha klart den såkalte elgtesten på en god nok måte. Det var svenske Teknikens Värld som gjennomførte testen, og konkluderte med at resultatet var lite tilfredsstillende.

Elbil24 har som de første i Norge kjørt GT-utgaven av Ford Mustang Mach-E, og hva var vel mer naturlig enn å kjøre denne gjennom den samme elgtesten – og ja, en standard Mustang Mach-E var også med. Mustang mot Mustang.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.