Elbil i elgtest:

Ford Mustang mot Ford Mustang GT

Hjelper det å få GT-emblemet klistret bak på en Mustang Mach-E når elgtesten står for tur? Vi har testet.

Ford Mustang Mach-E har tidligere blitt slaktet i elgtesten. Vi har testet den opp mot GT-versjonen og funnet klare forskjeller. Foto: Fred Magne Skillebæk.
Ford Mustang Mach-E har tidligere blitt slaktet i elgtesten. Vi har testet den opp mot GT-versjonen og funnet klare forskjeller. Foto: Fred Magne Skillebæk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Ford Mustang Mach-E fikk tidligere i høst sterk kritikk for ikke å ha klart den såkalte elgtesten på en god nok måte. Det var svenske Teknikens Värld som gjennomførte testen, og konkluderte med at resultatet var lite tilfredsstillende.

Elbil24 har som de første i Norge kjørt GT-utgaven av Ford Mustang Mach-E, og hva var vel mer naturlig enn å kjøre denne gjennom den samme elgtesten – og ja, en standard Mustang Mach-E var også med. Mustang mot Mustang.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer