Nybilgaranti

Har elbilen snart kjørt 100.000 kilometer? Da må du lese dette

Forbrukerrådet er krystallklar: Dette er viktig

GARANTIUTLØP: Har du en elbil fra 2016/17 eller nærmer kilometertelleren seg 100.000 kilometer? Da kan en sjekk hos mekaniker kan spare deg for mange tusen. Foto: NTB Scanpix
GARANTIUTLØP: Har du en elbil fra 2016/17 eller nærmer kilometertelleren seg 100.000 kilometer? Da kan en sjekk hos mekaniker kan spare deg for mange tusen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Deler av landets elbilpark begynner allerede å dra på åra. Kjøpte du ny elbil sent i 2016 eller 2017, nærmer tidspunktet seg da garantien går ut for de fleste. Det samme gjelder dersom kilometertelleren nærmer seg 100.000 kilometer.

For å unngå å betale masse for reparasjoner som kunne gått på garantien, er det noen ting du bør sjekke før garantien din går ut.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer