Test av vinterdekk 2021

Her er de beste - og dårligste vinterdekkene

Her finner du ut hvilke dekk - med med og uten pigger - som gir deg de sikreste kjøreegenskapene under de tøffe forholdene du finner på norske vinterveier.

GRUNDIG TEST: Etter nøye testing på snø og is, med og uten pigg, har testgjengen i Finland funnet de beste vinterdekkene. Foto: Juha Kauppinen
GRUNDIG TEST: Etter nøye testing på snø og is, med og uten pigg, har testgjengen i Finland funnet de beste vinterdekkene. Foto: Juha Kauppinen Vis mer
Publisert

(Elbil24): For fjerde år på rad har vi gjennomført det som trolig er Nordens største og beste test av vinterdekk. Målet er å finne ut hvilke dekk som gir deg de sikreste kjøreegenskapene under de tøffe forholdene du finner på norske vinterveier.

Hvor godt dekkene klarer seg på snø og is er det viktigste for de fleste. Hvor godt de bremser, hvor godt de tar seg fram og hvor stabile og trygge de er når kritiske situasjoner oppstår.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer