Test av vinterdekk 2021

Her er de beste - og dårligste vinterdekkene

Her finner du ut hvilke dekk - med med og uten pigger - som gir deg de sikreste kjøreegenskapene under de tøffe forholdene du finner på norske vinterveier.

GRUNDIG TEST: Etter nøye testing på snø og is, med og uten pigg, har testgjengen i Finland funnet de beste vinterdekkene. Foto: Juha Kauppinen
GRUNDIG TEST: Etter nøye testing på snø og is, med og uten pigg, har testgjengen i Finland funnet de beste vinterdekkene. Foto: Juha Kauppinen Vis mer
Publisert

(Elbil24): For fjerde år på rad har vi gjennomført det som trolig er Nordens største og beste test av vinterdekk. Målet er å finne ut hvilke dekk som gir deg de sikreste kjøreegenskapene under de tøffe forholdene du finner på norske vinterveier.

Hvor godt dekkene klarer seg på snø og is er det viktigste for de fleste. Hvor godt de bremser, hvor godt de tar seg fram og hvor stabile og trygge de er når kritiske situasjoner oppstår.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.