Kommende elbiler:

Her er elbilene anno 2025

Fra 2025 skal alle nye biler som selges i Norge være elektriske. Det gjør kanskje ikke så mye når du ser hvilke biler som kommer?

LANG LISTE: Dette er bare noen av de kommende elbilene frem mot 2025.
LANG LISTE: Dette er bare noen av de kommende elbilene frem mot 2025. Vis mer
Publisert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24): Diesel er helt ut og utviklingen av nye bensin-varianter er heller ikke høyt oppe på prioriteringslista til bilprodusentene.

De fleste har nå satt en sluttdato for produksjon og salg av fossilbiler i Europa. Utviklingspengene går snart i sin helhet til å utvikle elbiler, og 2030 er årstallet da de fleste går over til bare å selge elbiler.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.