Nye elbiler:

Her er elbilene som kommer til Norge i 2024

Flere modeller vil definitivt vekke interessen blant nordmenn.

Cupra Tavascan er bare én av en rekke nye elbiler som blir å finne på norske veier i 2024. Tavascan er en SUV som vil utfordre bestselgeren Tesla Model Y om kundene. Foto: Steinar André Danielsen.
Cupra Tavascan er bare én av en rekke nye elbiler som blir å finne på norske veier i 2024. Tavascan er en SUV som vil utfordre bestselgeren Tesla Model Y om kundene. Foto: Steinar André Danielsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Tesla Model Y har gjort rent bord på bestselgerlistene de siste årene, og modellen vil trolig stå seg godt også når vi skriver 2024. Samtidig er det mange spennende modeller på vei innover norskegrensen i tiden som kommer.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.