21 vinterdekk i test:

Her er sesongens beste og dårligste vinterdekk

Norsk vinterføre byr på barske utfordringer som krever de beste dekkene. Testen viser store forskjeller.

21 VINTERDEKK I TEST: Testen gir deg svaret på hvilket dekk, både med og uten pigg, som er det beste for en norsk vinter. Foto: Markus Pentikainen
21 VINTERDEKK I TEST: Testen gir deg svaret på hvilket dekk, både med og uten pigg, som er det beste for en norsk vinter. Foto: Markus Pentikainen Vis mer

Har du husket å melde deg nyhetsbrevet vårt?

(Elbil24): Årets store test av vinterdekk byr ikke på mange overraskelser, men likevel store forskjeller.

Skal du ha de beste dekkene, er det stort sett de dyre og mest kjente dekkmerkene som gjelder.

Det finnes også noen rimeligere alternativer som er bra, men er du glad i livet, styrer du unna de aller billigste. I kritiske situasjoner kan de svikte deg og de hundrelappene du sparer, kan koste deg eller andre du møter langs veien dyrt.

Når det gjelder vinterdekk er det ingen spesielle som er dedikert elbiler. Sommerdekk har såpass godt grep uansett, så der kan man tillate seg å legge inn et parameter som går på rullemotstand, men for vinterdekk er det én vesentlig ting som gjelder. Sikkerhet, sikkerhet, og sikkerhet. Dermed ender man opp på den beste løsningen, uavhengig av drivstoff.

Denne artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Jo mer du benytter deg av fordelene, jo mer sparer du. Alt er relatert til elbilen spesielt, enten det er ladeutstyr eller andre fordeler.

MÅNED

PRØVETILBUD

1 KR

(0,03)

KJØP MÅNED

Bestill nå!
Du har valgt:

Elbil24

MÅNED 1 KR måned* 0,03

*Medlemskapet fornyes automatisk til løpende ordinær pris (99 kr/mnd) når prøveperioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Årskontingent

MEST POPULÆRT

399 KR

(1,08)

KJØP Årskontingent

Bestill nå!
Du har valgt:

Elbil24

Årskontingent 399 KR ett år 1,08

Medlemskapet fornyes automatisk til ordinær pris (599 kr/år) når perioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Har du allerede abonnement?   Logg inn