Parkering på Gardermoen

Her kan du spare en tusenlapp i høstferien

Vi har sjekket prisene hos seks parkeringsaktører ved Gardermoen. Her varierer prisene fra 1892 kroner til 620 kroner for ei uke.

Avinors offisielle parkering på Gardermoen er ikke billig, men det finnes mange konkurrenter i nærheten. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Avinors offisielle parkering på Gardermoen er ikke billig, men det finnes mange konkurrenter i nærheten. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Høstferien nærmer seg, og selv om mange med dagens rente- og prisnivå biter tenna sammen og holder seg hjemme, finnes det fremdeles mange som har mulighet til å unne seg en tur vekk fra heimen.

Avhengig av hvor man bor, er det enten uke 40 eller 41 som er høstferieuka på skolene, og som mange da velger som tidspunkt for å dra bort. Det er selvsagt dyrere enn om man holder seg utenom disse ukene, men med barn er ikke valgmulighetene like store.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.