Smarte bruktbil-kjøp:

Her kan du spare store summer - og få med god garanti

Store deler av verditapet på en bil skjer i løpet av de første åra. Går du for en to år gammel bil, har du fortsatt mye nybilgaranti igjen – og du kan spare masse penger. Vi har sjekket bruktprisene på en god håndfull biler!

EQC er Mercedes' mest solgte elbil i Norge. Snittprisen i annonsene for to år gamle biler ligger mer enn 200.000 kroner under nybilprisen. Og det finnes andre biler du kan spare enda mer på. Foto: Espen Stensrud
EQC er Mercedes' mest solgte elbil i Norge. Snittprisen i annonsene for to år gamle biler ligger mer enn 200.000 kroner under nybilprisen. Og det finnes andre biler du kan spare enda mer på. Foto: Espen Stensrud Vis mer
Publisert

(Elbil24): Fra rekordåret 2022 har salget av nye elbiler vært fallende i 2023. Ikke bare har bilene blitt dyrere, med vektavgift og moms på deler av kjøpesummen, men folk har også fått merke høy inflasjon og tilhørende høyere renter på kroppen.

– Mange er nå svært varsomme, sa direktør Øyvind Solberg Thorsen i Opplysningsrådet for veitrafikken da registreringstallene for oktober ble lagt ut forleden dag – en måned der nedgangen var på hele 22,7 prosent kontra samme måned året før.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.