DUELL:

Honda e knuffer på Mazda MX-30

To små japanere havner i kamp, men hva kjemper de egentlig om?

LIKE, MEN ULIKE: Mye er helt likt, men så stikker de i hver sin retning - Mazda MX-30 og Honda e. Foto: Fred Magne Skillebæk
LIKE, MEN ULIKE: Mye er helt likt, men så stikker de i hver sin retning - Mazda MX-30 og Honda e. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO? Det gir tilgang til de beste sakene, og en rekke gode medlemsfordeler.

(Elbil24:) Hørt om tre små kinesere? Denne gangen setter vi heller fokus på to kule japanere som vi har valgt å ta med på test.

Tilbudet vokser stadig når det gjelder mindre og mer kompakte elbiler. Modellene triller inn på markedet på rekke og rad. Det er derimot store sprik i hva de har å tilby, eller hvordan de ønsker å trekke til seg kunder.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer