Brukerundersøkelse

Hyundai Ioniq 5: Dette er norske eiere mest og minst fornøyd med

Vi har kartlagt erfaringene fra norske Ioniq 5-eiere, og bedt dem kaste terningkast. Her ser du resultatene!

STORSELGER: Ioniq 5 har blitt en stor suksess for Hyundai. Bilen er faktisk den mest registrerte i Norge så langt i 2022. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STORSELGER: Ioniq 5 har blitt en stor suksess for Hyundai. Bilen er faktisk den mest registrerte i Norge så langt i 2022. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Den skiller seg markant ut fra de fleste elbiler på markedet med sitt retrodesign, men også på innsiden er den noe for seg selv - med blant annet klassens mest fleksible seteløsninger. Ioniq 5 har på kort tid blitt blant Norges mest populære elbiler, og i skrivende stund figurerer den faktisk helt på topp - med 1161 registrerte eksemplarer så langt i år.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.