Dette mener eierne

Hyundai Kona, Kia e-Soul eller Nissan Leaf? Disse eierne er mest fornøyde

De er tre av markedets mest fornuftige elbilkjøp, men hvilke eiere er mest fornøyde? Vi bad eierne om plusser, minuser og terningkast. Her ser du hvordan det gikk!

SOLID TRIO: De omtales ofte som svært fornuftige bilkjøp, og etter mange år i markedet har bilene blitt svært feilfrie. I denne saken kan du lese hva eierne selv mener om bilene sine. Illustrasjon: Elbil24/bilprodusentene
SOLID TRIO: De omtales ofte som svært fornuftige bilkjøp, og etter mange år i markedet har bilene blitt svært feilfrie. I denne saken kan du lese hva eierne selv mener om bilene sine. Illustrasjon: Elbil24/bilprodusentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Etter mange år på norske veier, har trioen blitt et svært vanlig syn i hverdagen. Dette er biler svært mange har et forhold til, og totalt er det registrert rundt 120.000 av dem her til lands.

Vi snakker om Kia e-Soul, Hyundai Kona og selveste «norgesbilen» Nissan Leaf. Alle tre bilene er gjennomprøvde, og figurerer høyt på listene over modeller med færrest feil, spesielt de siste årgangene.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.