VW ID. Buzz testet i Norge

ID. Buzz overrasker i vår rekkevidde- og ladetest

Nå har de første eksemplarene funnet veien til norske kunder, og Elbil24 har kjørt full rekkevidde- og ladetest. Det bød på flere overraskelser!

POPULÆR: VW ID. Buzz har nå kommet til Norge, og Elbil24 har som en av de aller første mediene kjørt full rekkevidde- og ladetest. Foto: Steinar André Danielsen.
POPULÆR: VW ID. Buzz har nå kommet til Norge, og Elbil24 har som en av de aller første mediene kjørt full rekkevidde- og ladetest. Foto: Steinar André Danielsen. Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Volkswagen ID. Buzz er en av årets aller mest omtale elbilnyheter, og nå er endelig den store flerbruksbilen klar for norske veier. Bilen kan allerede sies å ha blitt en knallsuksess for tyskerne, og Norge er det landet som får flest av de første partiene som produseres.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.