Hjemmelading av elbil

Installere ladeboks hjemme? Her er alt du må vite

Du har bestilt ladeboks og avtalt tidspunkt for installasjon med elektriker. Hva skjer nå?

MONTERING: Å få installert ladeboks kan koste flere tusen kroner mer enn det opprinnelige pristilbudet. I denne saken ser du hvorfor. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MONTERING: Å få installert ladeboks kan koste flere tusen kroner mer enn det opprinnelige pristilbudet. I denne saken ser du hvorfor. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): OPPDATERT: En av de beste tingene ved å eie elbil, er muligheten for å lade batteriet når bilen står parkert hjemme. Det er enkelt, fortsatt rimelig og bekvemt, og med det riktige utstyret på plass har batteriet alltid mer enn nok strøm til de neste kjøreturene dine.

Bare ladeboks som gjelder

Og med «riktige utstyr» mener vi dessverre ikke tilgang til skjøteledning og en vanlig stikkontakt. Riktig utstyr er i denne sammenhengen en dedikert ladeboks som enten står montert på husveggen, i garasjen eller på en stolpe der bilen står parkert, med tilhørende tykk ladekabel mellom bil og ladeboks.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.