Hjemmelading av elbil

Installere ladeboks hjemme? Her er alt du må vite

Du har bestilt ladeboks og avtalt tidspunkt for installasjon med elektriker. Hva skjer nå?

MONTERING: Å få installert ladeboks kan koste flere tusen kroner mer enn det opprinnelige pristilbudet. I denne saken ser du hvorfor. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MONTERING: Å få installert ladeboks kan koste flere tusen kroner mer enn det opprinnelige pristilbudet. I denne saken ser du hvorfor. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): En av de beste tingene ved å eie elbil, er muligheten for å lade batteriet når bilen står parkert hjemme. Det er enkelt, rimelig og bekvemt, og med det riktige utstyret på plass har batteriet alltid mer enn nok strøm til de neste kjøreturene dine.

Bare ladeboks som gjelder

Og med «riktige utstyr» mener vi dessverre ikke tilgang til skjøteledning og en vanlig stikkontakt. Riktig utstyr er i denne sammenhengen en dedikert ladeboks som enten står montert på husveggen, i garasjen eller på en stolpe der bilen står parkert, med tilhørende tykk ladekabel mellom bil og ladeboks.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer