Elbil-test:

Ioniq 5 mot Kia EV6: Se hvilken du bør velge

De er to av årets viktigste elbiler for norske kunder. Likhetene er mange - men det er også noen vesentlige forskjeller.

LIKE MEN ULIKE: De deler mye av den samme teknologien, men det er også noen vesentlige forskjeller mellom de to populære elbilene. Foto: Fred Magne Skillebæk
LIKE MEN ULIKE: De deler mye av den samme teknologien, men det er også noen vesentlige forskjeller mellom de to populære elbilene. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Ioniq 5 fra Hyundai har rullet på norske veier noen måneder allerede, og i disse dager ankommer også søskenbarnet EV6 fra Kia.

Elbil24-redaksjonen har testet bilene flere ganger allerede, senest i Danmark i slutten av september, der de også ble testet i hvor god de er til å manøvrere unna plutselige hindringer, kanskje bedre kjent som «elgtesten». Hvordan den gikk, kan du se lenger nede i saken.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.