TEST: Hyundai Ioniq 6

Ioniq 6 på langtur: Vi har aldri opplevd maken

Vi tok turen fra Oslo til Bergen i en av de mest energieffektive elbilene vi noen gang har testet.

NO SER EG ATTER SLIKE FJELL OG DALAR: Ioniq 6 er en av de aller mest aerodynamiske bilene på markedet. Det merkes på rekkevidden. Her poserer den i Gudvangen - med nydelig vestlandsk fjord- og fjellandskap som kulisse. Foto: Bjørn Eirik Loftås
NO SER EG ATTER SLIKE FJELL OG DALAR: Ioniq 6 er en av de aller mest aerodynamiske bilene på markedet. Det merkes på rekkevidden. Her poserer den i Gudvangen - med nydelig vestlandsk fjord- og fjellandskap som kulisse. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Å øke rekkevidden på elbiler handler ikke bare om å utstyre dem med større batteripakker. Det handler også i stor grad om å redusere forbruket.

Her er det en rekke faktorer som spiller inn, og blant de aller viktigste er luftmotstanden. Ved å gjøre bilene mer aerodynamiske, kan forbruket reduseres betraktelig - sannsynligvis mer enn du tror.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.