TEST: Voyah Free vs BMW iX40

Kan nykommeren utfordre «verdens beste SUV»?

Vi kjørte nykommeren Voyah Free i duell med den rimeligste BMW iX-modellen, inklusive vår omfattende rekkevidde- og ladetest. Slik gikk det.

UTFORDRER: Voyah har lansert sin første modell, Free, i Norge. Hvordan står den seg mot BMW iX? Foto: Fred Magne Skillebæk
UTFORDRER: Voyah har lansert sin første modell, Free, i Norge. Hvordan står den seg mot BMW iX? Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): BMW iX er en bil mange har god kjennskap til nå. Over 7000 av dem ruller på norske veier, og da vi kjørte den i 2021, mente vi at den fortjente hederstittelen «verdens beste SUV».

Du kan få BMW iX i flere varianter. iX40 er den rimeligste av dem, som da blant annet har mindre batteri og ikke fullt så mye krutt i maskineriet som iX50 og iX M60; biler som koster vesentlig mer.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.