Tre superpopulære el-SUV-er under lupa:

Kia EV6, VW ID.4 eller Volvo XC40?

Suveren på vinterføre, rekkevidde-konge og en super familiebil. Vi sammenligner tre el-SUV-er som ligger høyt oppe på bestselgerlistene.

TØFF KONKURRANSE: Volvo XC40, VW ID.4 og Kia EV6 er tre bestselgere - men hvilken av dem er aller best - for deg? Foto: Volvo/VW/Kia MONTASJE: Rune Kosvoll
TØFF KONKURRANSE: Volvo XC40, VW ID.4 og Kia EV6 er tre bestselgere - men hvilken av dem er aller best - for deg? Foto: Volvo/VW/Kia MONTASJE: Rune Kosvoll Vis mer
Publisert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24):

I «gamledager» var Norge et stasjonsvognland. Det er det ikke lenger. Nå er det SUV-er som gjelder. Populariteten til SUV-ene er enkel å forklare: Du sitter høyere og har bedre oversikt over det som skjer rundt bilen.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.