Brukerundersøkelse

Kjøpe Model Y eller ID.4? Her er eiernes egne plusser og minuser

Tesla Model Y og VW ID.4 var Norges to desidert mest registrerte elbiler i 2022. Men hva mener eierne om bilene sine? Vi har samlet terningkast og plusser og minuser fra flere enn 200 av dem!

NUMMER 1 OG 2: Tesla Model Y toppet registreringslistene i 2022, med VW ID.4 hakk i hæl. I denne saken kan du lese om hva eierne er mest og minst fornøyde med.
NUMMER 1 OG 2: Tesla Model Y toppet registreringslistene i 2022, med VW ID.4 hakk i hæl. I denne saken kan du lese om hva eierne er mest og minst fornøyde med. Vis mer
Publisert

(Elbil24): De er superpopulære, men ikke alt ved Norges to mest populere elbiler er fryd og gammen. Vi har gjennomført en stor brukerundersøkelse, og bedt eierne kaste terningkast og trekke fram hva de er fornøyde med og mindre fornøyde med.

Et annet poeng er at mens Tesla har kuttet i prisene, har Volkswagen økt sine. Derfor bør du også ta med de økonomiske aspektene, og slå dem sammen med brukerundersøkelsen - så får du et godt grunnlag for å ta en beslutning.

PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE

Blir du elbil24 PRO medlem i 1 mnd, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).

Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Påsketilbud

måned
79,- / mnd
Inkludert 2 mnd gratis
Totalt 79 kr/mnd
år
690,- / 1 år

GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.