Leveringstid ny elbil

Kjøper du ny elbil nå, kan du spare store summer

Bestemmer du deg i løpet av kort tid, kan du spare over 200.000 kroner ved kjøp av ny elbil. Vi gir deg noen av de beste eksemplene her!

Enkelte utgaver av Porsche Taycan, BMW iX og Audi e-tron kan skaffes før nyttår. Venter du med bestillingen, må du belage deg på å punge ut betydelig høyere summer for disse og en rekke andre, populære modeller. Foto: Fred Magne Skillebæk
Enkelte utgaver av Porsche Taycan, BMW iX og Audi e-tron kan skaffes før nyttår. Venter du med bestillingen, må du belage deg på å punge ut betydelig høyere summer for disse og en rekke andre, populære modeller. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.