Hyundai Kona Electric møter Nissan Leaf og Opel Ampera-e

Kort eller lang rekkevidde?

Vi tok to langtravere med på test mot en storselger. Slik gikk det.

VERDT Å VENTE?: Det renner mye vann under broa før nordmenn får sin elektriske folkebil som når opp til hytta. Foto: Jamieson Pothecary.
VERDT Å VENTE?: Det renner mye vann under broa før nordmenn får sin elektriske folkebil som når opp til hytta. Foto: Jamieson Pothecary. Vis mer

(Elbil24):

Hvorfor i all verden tester vi disse bilene mot hverandre, tenker du sikkert. Nissan Leaf kan jo ikke sammenlignes med de to andre, og Opel Ampera har til nylig vært vanskelig å få tak i. Nå er den langt lettere å få fatt i, og prisen er senket.

Dette er med andre ord tre av de mest spennende elbilene til under 400 000 kroner som kan være interessante for en vanlig familie. Leaf er den desidert mest solgte elbilen i Norge og verden, og de to andre vinner på rekkevidde.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer