Hyundai Kona Electric møter Nissan Leaf og Opel Ampera-e

Kort eller lang rekkevidde?

Vi tok to langtravere med på test mot en storselger. Slik gikk det.

VERDT Å VENTE?: Det renner mye vann under broa før nordmenn får sin elektriske folkebil som når opp til hytta. Foto: Jamieson Pothecary.
VERDT Å VENTE?: Det renner mye vann under broa før nordmenn får sin elektriske folkebil som når opp til hytta. Foto: Jamieson Pothecary. Vis mer

(Elbil24):

Hvorfor i all verden tester vi disse bilene mot hverandre, tenker du sikkert. Nissan Leaf kan jo ikke sammenlignes med de to andre, og Opel Ampera har til nylig vært vanskelig å få tak i. Nå er den langt lettere å få fatt i, og prisen er senket.

Dette er med andre ord tre av de mest spennende elbilene til under 400 000 kroner som kan være interessante for en vanlig familie. Leaf er den desidert mest solgte elbilen i Norge og verden, og de to andre vinner på rekkevidde.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.