Ladeabonnement uten binding:

Lønner det seg med ladepakker?

Flere aktører tilbyr ladeabonnement med en månedlig kostnad som gir deg rabatt på hurtig- og lynlading. Vi har sjekket hvor mye du må lade for å spare inn månedsbeløpet – for svært mange er det spesielt én løsning som lønner seg.

FÅ RABATT: Ionity er blant flere aktører som tilbyr et abonnement der du mot en månedlig sum får rabatt på lynladinga.
FÅ RABATT: Ionity er blant flere aktører som tilbyr et abonnement der du mot en månedlig sum får rabatt på lynladinga. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Sommerferien står for tur, og mange har planer om å bruke bilen som fremkomstmiddel når de drar på ferie, enten de skal på norgesferie eller ut av landet.

Men når hjemmeladeren ikke lenger er innen rekkevidde, blir det fort langt dyrere å kjøre elbil. Mange ladeoperatører tar nå rundt åtte kroner per kilowattime om du skal hurtig- eller lynlade, og prisene er på omtrentlig samme nivå nedover i Europa. Fra å bruke et par kroner mila for den som alltid lader hjemme, blir mil-kostnaden brått 14–15 kroner. Da koster det å dra på langtur.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.