Leveringstid elbiler

NÅ: 20 elbiler med svært kort leveringstid

Til tross for lang leveringstid på en rekke elbiler, er noen av Norges mest spennende modeller tilgjengelige nå. Her får du oversikten.

Mange som bestiller ny elbil i dag, må regne med å vente i 6-12 måneder før de får bilen levert. Men det finnes unntak - som denne SUVen. Se full oversikt i bunnen av artikkelen.
Mange som bestiller ny elbil i dag, må regne med å vente i 6-12 måneder før de får bilen levert. Men det finnes unntak - som denne SUVen. Se full oversikt i bunnen av artikkelen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.