Billigste forsikring på elsparkesykkel

Nå er denne forsikringa obligatorisk

Fra 1. januar ble det lovpålagt å tegne egen forsikring for elsparkesykkel. Vi har sammenlignet tilbudene fra forsikringsselskapene.

MÅ FORSIKRES: Nå finner mange frem elsparkesyklene igjen, men fra i år må de være forsikret for å være lovlige å kjøre. Foto: Shutterstock / NTB
MÅ FORSIKRES: Nå finner mange frem elsparkesyklene igjen, men fra i år må de være forsikret for å være lovlige å kjøre. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

(Elbil24): Mange ser på dem som en velsignelse – andre ser på dem som et utøy. Vi snakker selvsagt om elsparkesyklene, som for noen år siden gjorde et voldsomt inntog både i bysentra og overalt ellers.

Oslo Kommune så seg i 2021 nødt til å begrense antallet elsparkesykler som ble leid ut og kuttet kraftig. Fra rundt 23.000 elsparkesykler ble det satt et tak på 8.000, og bare enkelte tilbydere fikk lov til å leie ut syklene.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.