Rentekampanjer på nye biler

Nå er det rentekrig

Mange frister med fordelaktige låneavtaler om dagen, men husk for all del å lese det med liten skrift.

Det flommer av kampanjetilbud på nye biler om dagen, men du skal ha runga rett i munnen før du slår til. Foto: Heiko Junge/NTB
Det flommer av kampanjetilbud på nye biler om dagen, men du skal ha runga rett i munnen før du slår til. Foto: Heiko Junge/NTB Vis mer
Publisert

(Elbil24): Etter en eksplosjon i elbilsalget på tampen av fjoråret, har det vært et antiklimaks å se salget på denne siden av nyttår.

Med moms og vektavgift ble nye elbiler dyrere, og kombinert med stigende renter og høy inflasjon ser det ut til at mange nå tenker seg om en ekstra gang før de går til innkjøp av ny bil. April-salget i år var for eksempel lavere enn i de to foregående årene.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.