Nye elbiler med klassisk design

Nå er det retro-feber i elbilmarkedet

Flere og flere bilprodusenter går tilbake til røttene når de designer nye elbiler. Her ser du noen av de mest spennende modellene!

MW Luka EV: Det er ikke mye ved designen som avslører at Luka EV er en splitter ny elbil. Og vi liker det vi ser. Foto: MW Motors
MW Luka EV: Det er ikke mye ved designen som avslører at Luka EV er en splitter ny elbil. Og vi liker det vi ser. Foto: MW Motors Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): - En ting som er spesielt ved Ioniq 5, er at den har en design som bygger på vår første konseptbil, Pony Coupé Concept fra 1974.

Øyvind Knudsen, PR-sjef hos Hyundai Norge, er stolt når han beskriver Ionic 5 for Elbil24, elbil-nyheten som forventes å bli en storselger for koreanerne når den blir tilgjengelig i Norge senere i år.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.