Nye elbiler med klassisk design

Nå er det retro-feber i elbilmarkedet

Flere og flere bilprodusenter går tilbake til røttene når de designer nye elbiler. Her ser du noen av de mest spennende modellene!

MW Luka EV: Det er ikke mye ved designen som avslører at Luka EV er en splitter ny elbil. Og vi liker det vi ser. Foto: MW Motors
MW Luka EV: Det er ikke mye ved designen som avslører at Luka EV er en splitter ny elbil. Og vi liker det vi ser. Foto: MW Motors Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): - En ting som er spesielt ved Ioniq 5, er at den har en design som bygger på vår første konseptbil, Pony Coupé Concept fra 1974.

Øyvind Knudsen, PR-sjef hos Hyundai Norge, er stolt når han beskriver Ionic 5 for Elbil24, elbil-nyheten som forventes å bli en storselger for koreanerne når den blir tilgjengelig i Norge senere i år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer