Ladepriser våren 2022

NÅ: Inntil 30 prosent dyrere å hurtiglade

Nesten samtlige av de store ladeselskapene har skrudd opp prisene betraktelig, som en følge av høyere strømpriser den siste tiden. Her får du oversikten!

LYNLADING: Nesten samtlige av ladeselskapene vi har undersøkt, har skrudd opp prisene den siste tiden. Ionity (bildet) er faktisk eneste unntak, men det betyr ikke at de er rimelige av den grunn. Sjekk tabellen i saken. Foto: Bjørn Eirik Loftås
LYNLADING: Nesten samtlige av ladeselskapene vi har undersøkt, har skrudd opp prisene den siste tiden. Ionity (bildet) er faktisk eneste unntak, men det betyr ikke at de er rimelige av den grunn. Sjekk tabellen i saken. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.