Ladepriser våren 2022

NÅ: Inntil 30 prosent dyrere å hurtiglade

Nesten samtlige av de store ladeselskapene har skrudd opp prisene betraktelig, som en følge av høyere strømpriser den siste tiden. Her får du oversikten!

LYNLADING: Nesten samtlige av ladeselskapene vi har undersøkt, har skrudd opp prisene den siste tiden. Ionity (bildet) er faktisk eneste unntak, men det betyr ikke at de er rimelige av den grunn. Sjekk tabellen i saken. Foto: Bjørn Eirik Loftås
LYNLADING: Nesten samtlige av ladeselskapene vi har undersøkt, har skrudd opp prisene den siste tiden. Ionity (bildet) er faktisk eneste unntak, men det betyr ikke at de er rimelige av den grunn. Sjekk tabellen i saken. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.