Kjøpe ny elbil

Nå må du vente opptil ett år: Sjekk ventetiden på 76 elbil-modeller

Enorme forsinkelser rammer mange populære elbiler. Kjøper du i dag, kan du gå resten av året før du får bilen. Se stor oversikt her.

Elbiler er mer populære enn noen gang i Norge, men etterspørselen er mye større enn tilgangen. Flere modeller har leveringstid på opptill ett år. Her ser du BMW i4 M50 - kåret til Årets Bil 2022 av Elbil24, Dagbladet og DinSide. Foto: Fred Magne Skillebæk
Elbiler er mer populære enn noen gang i Norge, men etterspørselen er mye større enn tilgangen. Flere modeller har leveringstid på opptill ett år. Her ser du BMW i4 M50 - kåret til Årets Bil 2022 av Elbil24, Dagbladet og DinSide. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Interessen for å kjøpe elbil i Norge er større enn noengang. Ni av ti privatkunder som kjøpte bil i januar, valgte elektrisk.

Nye modeller har kommet i hopetall det siste året, og vi har blant annet testet spennende nykommere som Kia EV6 og BMW i4 M50 i norsk sprengkulde.

Tesla Model Y har blitt grundig testet opp mot tre arge konkurrenter, mens BMW iX fikk oss til å stille spørsmålet: Er dette verdens beste SUV?

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.