Kjøpe brukt elbil

Nesten nye elbiler til «gi bort-pris»

Mens ventetiden på nye elbiler er lang, er utvalget av brukte elbiler stort. Nå kan du enkelt finne en nesten ny bil, med god plass og lang garanti, til lavpris. De billigste 2019-modellene får du til under 100.000 kroner!

MYE Å VELGE MELLOM: I skrivende stund ligger over 7500 brukte elbiler til salgs på Finn. Vi har plukket ut åtte nyere modeller med prislapper som starter på 84.000 kroner. Foto: Jamieson Pothecary
MYE Å VELGE MELLOM: I skrivende stund ligger over 7500 brukte elbiler til salgs på Finn. Vi har plukket ut åtte nyere modeller med prislapper som starter på 84.000 kroner. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.