Kjøpe brukt elbil

Nesten nye elbiler til under 200.000 kroner

Lyst på «ny» elbil til sommerferien? Vi har plukket ut seks trygge kjøp til under 200.000 kroner!

MYE BRA: En rekke nesten nye famile-elbiler med lenge igjen av nybilgarantien, får du nå for under 200.000 kroner. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MYE BRA: En rekke nesten nye famile-elbiler med lenge igjen av nybilgarantien, får du nå for under 200.000 kroner. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Sommerferien står straks for døren, og for de fleste av oss betyr det norgesferie også i år. Mange av oss skal dessuten bruke elbil for å komme oss rundt i det langstrakte landet vårt, for aller første gang.

Og mens nysalget av elektrifiserte biler går strykende - der de mest solgte modellene ofte er godt utstyrte modeller som koster en halv million kroner eller mer, er det gledelig å se at utvalget av rimeligere elbiler på bruktmarkedet samtidig skyter i været.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer