Kjøpe brukt elbil

Nesten nye elbiler til under 200.000 kroner

Lyst på «ny» elbil til sommerferien? Vi har plukket ut seks trygge kjøp til under 200.000 kroner!

MYE BRA: En rekke nesten nye famile-elbiler med lenge igjen av nybilgarantien, får du nå for under 200.000 kroner. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MYE BRA: En rekke nesten nye famile-elbiler med lenge igjen av nybilgarantien, får du nå for under 200.000 kroner. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Sommerferien står straks for døren, og for de fleste av oss betyr det norgesferie også i år. Mange av oss skal dessuten bruke elbil for å komme oss rundt i det langstrakte landet vårt, for aller første gang.

Og mens nysalget av elektrifiserte biler går strykende - der de mest solgte modellene ofte er godt utstyrte modeller som koster en halv million kroner eller mer, er det gledelig å se at utvalget av rimeligere elbiler på bruktmarkedet samtidig skyter i været.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.