Moms på elbil

Ni elbil-favoritter som slipper moms

Den nye regjeringen går inn for å innføre moms på dyrere elbiler. Her er noen av de beste kjøpene du fortsatt vil kunne gjøre momsfritt.

SUPERPOPULÆR: Tesla Model Y selger som varmt hvetebrød om dagen. Det kommer den garantert til å gjøre også videre, etter at det blir innført moms på dyrere elbiler. Foto: Tesla
SUPERPOPULÆR: Tesla Model Y selger som varmt hvetebrød om dagen. Det kommer den garantert til å gjøre også videre, etter at det blir innført moms på dyrere elbiler. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Sist oppdatert 13.10.2021

I Norge kan du foreløpig kjøpe elbiler i alle prisklasser helt uten moms og andre avgifter. Det gjør Norge til et av verdens aller rimeligste elbil-land, og denne politikken får hovedæren for at kanskje så mange som sju av ti personbiler som selges i 2021, kommer med helelektrisk drivlinje.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.