Moms på elbil

Ni elbil-favoritter som slipper moms

Den nye regjeringen går inn for å innføre moms på dyrere elbiler. Her er noen av de beste kjøpene du fortsatt vil kunne gjøre momsfritt.

SUPERPOPULÆR: Tesla Model Y selger som varmt hvetebrød om dagen. Det kommer den garantert til å gjøre også videre, etter at det blir innført moms på dyrere elbiler. Foto: Tesla
SUPERPOPULÆR: Tesla Model Y selger som varmt hvetebrød om dagen. Det kommer den garantert til å gjøre også videre, etter at det blir innført moms på dyrere elbiler. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Sist oppdatert 13.10.2021

I Norge kan du foreløpig kjøpe elbiler i alle prisklasser helt uten moms og andre avgifter. Det gjør Norge til et av verdens aller rimeligste elbil-land, og denne politikken får hovedæren for at kanskje så mange som sju av ti personbiler som selges i 2021, kommer med helelektrisk drivlinje.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.