Moms på elbil

Ni elbil-favoritter som slipper moms

Den nye regjeringen går inn for å innføre moms på dyrere elbiler. Her er noen av de beste kjøpene du fortsatt vil kunne gjøre momsfritt.

SUPERPOPULÆR: Tesla Model Y selger som varmt hvetebrød om dagen. Det kommer den garantert til å gjøre også videre, etter at det blir innført moms på dyrere elbiler. Foto: Tesla
SUPERPOPULÆR: Tesla Model Y selger som varmt hvetebrød om dagen. Det kommer den garantert til å gjøre også videre, etter at det blir innført moms på dyrere elbiler. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Sist oppdatert 13.10.2021

I Norge kan du foreløpig kjøpe elbiler i alle prisklasser helt uten moms og andre avgifter. Det gjør Norge til et av verdens aller rimeligste elbil-land, og denne politikken får hovedæren for at kanskje så mange som sju av ti personbiler som selges i 2021, kommer med helelektrisk drivlinje.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer