Tre storselgere i test:

Nissan Ariya møter Audi Q4 og Toyota bZ4X

To av dem er kommet i oppgradert versjon. Hjelper det?

Både Audi Q4 e-tron og Toyota bZ4X har kommet i oppgraderte versjoner. Vi har kjørt dem mot Nissan Ariya (midten). Alle tre er typiske familie-SUV-er med firehjulsdrift. Foto: Pål Joakim Pollen
Både Audi Q4 e-tron og Toyota bZ4X har kommet i oppgraderte versjoner. Vi har kjørt dem mot Nissan Ariya (midten). Alle tre er typiske familie-SUV-er med firehjulsdrift. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

(Elbil24): En rekke elbiler har i disse dager kommet i oppgraderte versjoner. Det kan strengt tatt bety at de data og tester vi tidligere har gjort, ikke lenger er absolutt relevante.

Vi har derfor tatt med Audi Q4 e-tron 45 med ut på test, og den får bryne seg på den nye og oppgraderte Toyota bZ4X, pluss Nissan Ariya e-4orce. Alle de tre bilene har firehjulsdrift og befinner seg i et prisområde der det selges flust med biler – biler for den typiske norske familien.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.