Lade elbil

Norsk forskning: Lader du slik, taper batteriet kapasitet

Hvordan lader du elbilen din? Norsk forskningsrapport avslører en tabbe som gjør at batteriet kan tape mye kapasitet på relativt kort tid.

LADING: Hvordan du lader kan ha stor betydning for batterihelsen, viser norsk forskningsrapport. Foto: Bjørn Eirik Loftås
LADING: Hvordan du lader kan ha stor betydning for batterihelsen, viser norsk forskningsrapport. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Når man kjøper sin første elbil, innebærer det endringer på flere plan. Heldigvis er det aller meste positivt, og undersøkelser har vist at de færreste ønsker å gå tilbake til en hverdag med fossilbil.

Samtidig er det enkelte ting som kan oppleves som vanskelig. Ting som krever tilvenning og som forhåpentligvis kommer til å bli langt enklere i framtiden. Lading er en av dem. Det er blant annet mer tidkrevende enn å fylle tanken med diesel eller bensin, og krever ofte litt mer planlegging.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer