Kjøpe elbil

Ny elbil? Her er fem knallkjøp til 300.000 kroner

Har du budsjett på rundt 300.000 kroner, finner du nå en rekke gode elbiler å velge mellom. Vi har plukket ut noen av de aller beste kjøpene for deg som er ute etter ny familiebil!

KNALLKJØP: Citroën ë-C4 er én av fem biler til rundt 300.000 kroner som vi har trukket fram som knallkjøp. Foto: Fred Magne Skillebæk
KNALLKJØP: Citroën ë-C4 er én av fem biler til rundt 300.000 kroner som vi har trukket fram som knallkjøp. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Nye elbiler kommer til landet på løpende bånd, og det ventes over 40 nye modeller til markedet i løpet av 2021, mange av dem kommer fra produsenter som aldri før har levert biler til Norge.

Det grønne skiftet med mye elektronikk og batteridrift, åpner blant annet for at aktører med helt annen bakgrunn enn fra bilmarkedet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer