Kjøpe vinterdekk brukt

Pass på dette om du går for brukte vinterdekk

Det kan brått bli langt billigere enn å kjøpe nye, men enkelte ting bør du sjekke først.

Det finnes over 5000 annonser på Finn for vinterdekk eller komplette vinterhjul. Noen feller bør du imidlertid unngå. Skjermbilde: Finn
Det finnes over 5000 annonser på Finn for vinterdekk eller komplette vinterhjul. Noen feller bør du imidlertid unngå. Skjermbilde: Finn Vis mer
Publisert

(Elbil24): Fra 1. november kan man bruke piggdekk i Sør-Norge, og kravet til minste mønsterdybde økes fra 1,6 til 3 mm. Lenger nord i landet er vintersesongen allerede i gang, der dette gjelder fra 16. oktober.

Dog er de fleste eksperter enige om at vinterdekkene er høyst modne for bytting om de har mindre enn 4 mm mønsterdybde igjen.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.