Brukerundersøkelse

Polestar eller Tesla? Disse eierne er klart mest fornøyde

Sjekk terningkast, plusser og minuser fra mer enn 180 norske eiere av de populære elbilene Tesla Model 3 og Polestar 2!

KONKURRENTER: Tesla Model 3 og Polestar 2 er to svært populære elektriske sedaner. Men hvilke eiere er mest fornøyde? I denne saken får du svar! Foto: Fred Magne Skillebæk
KONKURRENTER: Tesla Model 3 og Polestar 2 er to svært populære elektriske sedaner. Men hvilke eiere er mest fornøyde? I denne saken får du svar! Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): De fleste nyere elbilene på norske veier er mellomstore SUV-er, men det finnes noen hederlige unntak. To av dem er faktisk blant Norges aller mest populære elbiler, sedanene Tesla Model 3 og Polestar 2.

Direkte konkurrenter

Bilene har mange fellestrekk. De er begge mellomstore sedaner, kommer i flere utgaver med drift på to og fire hjul, og har også prislapper som ligger i samme leie.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.