Elbil-kupp

Prisene stuper: Nesten nye elbiler til under 200.000,-

Markedet flyter over av brukte elbiler. Nå kan du enkelt finne en nesten ny bil, med god plass og lang garanti, til godt under 200.000 kroner.

MYE Å VELGE MELLOM: I skrivende stund ligger over 6600 brukte elbiler til salgs på Finn. Vi har plukket ut sju nyere modeller som kan kjøpes til under 200.000 kroner. Foto: Bjørn Eirik Loftås
MYE Å VELGE MELLOM: I skrivende stund ligger over 6600 brukte elbiler til salgs på Finn. Vi har plukket ut sju nyere modeller som kan kjøpes til under 200.000 kroner. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): I løpet av 2021 kom en rekke nye elbilmodeller på markedet, og konkurransen om kundene er blitt tøffere.

Resultatet er at prisen på en del nye elbiler i løpet av året ble kuttet kraftig, noe som igjen har hatt direkte innvirkning på bruktprisen.

VW e-Golf er et godt eksempel. I 2020 måtte du ut med rundt 230.000 kroner for en 2017-modell.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.