Billigste vinterdekk 2022

PRISTEST: Her får du vinterdekkene klart billigst

Vi har sjekket prisene på testvinnerdekk både med og uten pigger – her er det tusenlapper å spare!

STORE PRISFORSKJELLER: Vi har sjekket prisene på de beste dekkene fra vinterdekktesten. På det meste er prisforskjellen over 5000 kroner for fire dekk! Foto: Mirva Kakko
STORE PRISFORSKJELLER: Vi har sjekket prisene på de beste dekkene fra vinterdekktesten. På det meste er prisforskjellen over 5000 kroner for fire dekk! Foto: Mirva Kakko Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Å være godt skodd før vinteren er ekstra viktig i kalde Norge. Fra 1. november (16. oktober i Nordland, Troms og Finnmark) kreves det at dekkene har mønsterdybde på minst 3 mm, men det er minimum; mange eksperter anbefaler minst 4 mm.

Er du usikker på om de gamle dekkene duger en sesong til, kan du sjekke med en dekkdybdemåler. Det du får kjøpt der du kjøper bilrekvisita, og koster deg ikke mye mer enn en liten hundrelapp eller der omkring.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.