Bilforsikring for én dag

Redd for å låne bort bilen? Da bør du lese dette

Visste du at det finnes to aktører som tilbyr dem som skal låne bil å tegne en egen forsikring for en dag - for under en hundrelapp? Vi har sett nærmere på styrker og svakheter i forsikringsavtalene.

EKSTRA FORSIKRING: Nå kan den som låner bil tegne en egen forsikring for lånet. Men hvilken skal du låne? Foto: Bjørn Eirik Loftås
EKSTRA FORSIKRING: Nå kan den som låner bil tegne en egen forsikring for lånet. Men hvilken skal du låne? Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): – Du, jeg kunne ikke ha lånt bilen din i morgen?

Spørsmålet byr på et dilemma, for selv når du ikke betviler kjøreferdighetene til den som spør, vil det alltid være en risiko for at det skjer noe bilen, med et tilhørende ubehag knyttet til hvordan man eventuelt løser det med egenandel, bonustap og den slags.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.