Lønner det seg med elbil?

Regnestykkene: De minst lønnsomme bilene

Å eie en helt gjennomsnittlig bil koster deg nesten 100.000 kroner i året. Men hva er det billigst å kjøre med? Sjekk regnestykkene.

FLERE MULIGHETER: Vi har regnet ut hvilken type bil som gir best økonomi. Hvordan påvirker høye strømpriser å ha elbil i stedet for bensin- eller dieselbil? Foto: Rune Korsvoll
FLERE MULIGHETER: Vi har regnet ut hvilken type bil som gir best økonomi. Hvordan påvirker høye strømpriser å ha elbil i stedet for bensin- eller dieselbil? Foto: Rune Korsvoll Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24.no): Nesten alle som kjøper en ny bil i dag, velger elbil. Uten verken avgifter eller moms, gir det mye bil for pengene.

Men med skyhøye strømpriser framover, er det mange som er redd for at de årlige driftsutgiftene spiser opp denne fordelen. Slik er det ikke. Det er fortsatt mye å spare på å kjøre elbil, framfor en som bruker bensin eller diesel.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.