Ladehastighet på 50 elbiler

Så langt kommer du etter 30 minutters lading

Her er tallenes tale for 50 populære biler.

GÅR UNNA: Etter bare ti minutter i laderen er Ioniq 6 klar for drøye 22 nye mil. Det er raskest blant samtlige av bilene i oversikten. Foto: Pål Joakim Pollen
GÅR UNNA: Etter bare ti minutter i laderen er Ioniq 6 klar for drøye 22 nye mil. Det er raskest blant samtlige av bilene i oversikten. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Mange som ser seg om etter elbil har et ekstra øye på den oppgitte rekkevidden, som forteller hvor langt man kan regne med å komme fra batteriet er fulladet til det er tomt.

Skjønt skal det sies at WLTP-tallene representerer rekkevidden under optimale forhold, der testene blant annet utføres i 23 varmegrader. Når gradestokken kryper godt under det, bruker bilene ekstra med energi for å holde kupéen og batteriet varmt, i tillegg til at det kalde batteriet har høyere intern motstand. Dermed mister man vesentlig rekkevidde.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.