Ladehastighet på 50 elbiler

Så langt kommer du etter 30 minutters lading

Her er tallenes tale for 50 populære biler.

GÅR UNNA: Etter bare ti minutter i laderen er Ioniq 6 klar for drøye 22 nye mil. Det er raskest blant samtlige av bilene i oversikten. Foto: Pål Joakim Pollen
GÅR UNNA: Etter bare ti minutter i laderen er Ioniq 6 klar for drøye 22 nye mil. Det er raskest blant samtlige av bilene i oversikten. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Mange som ser seg om etter elbil har et ekstra øye på den oppgitte rekkevidden, som forteller hvor langt man kan regne med å komme fra batteriet er fulladet til det er tomt.

Skjønt skal det sies at WLTP-tallene representerer rekkevidden under optimale forhold, der testene blant annet utføres i 23 varmegrader. Når gradestokken kryper godt under det, bruker bilene ekstra med energi for å holde kupéen og batteriet varmt, i tillegg til at det kalde batteriet har høyere intern motstand. Dermed mister man vesentlig rekkevidde.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.