Elbil-kostnader:

Så mye koster elbilen deg faktisk i året

- Mange blir nok overrasket.

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO?

(Elbil24): - Vi vet at mange har ønsket seg en slik oversikt. Mange vil nok bli overrasket - i den ene eller andre retning - når de ser kostnader knyttet til elbiler i forhold til bensin- og dieselbiler, sier markedssjef Jan Petter Røssevold i OFV.

For første gang har Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) med de årlige kostnadene for elbiler og ladbare bensinhybrider i publikasjonen Kostnader ved bilhold – eksempler på beregning.

Her sammenlikner OFV kostnadene ved å eie elbil, ladbare bensinhybrider, bensin- og dieselbiler gjennom et helt år. Og resultatet er godt nytt for alle elbileiere.

Elbilen kommer nemlig best ut i alle prissegmenter.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

MÅNED

PRØVETILBUD

1 KR

(0,03)

KJØP MÅNED

Bestill nå!
Du har valgt:

Elbil24

MÅNED 1 KR 0,03

*Medlemskapet fornyes automatisk til løpende ordinær pris (99 kr/mnd) når prøveperioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Årskontingent

MEST POPULÆRT

599 KR

(1,64 kr pr. dag)

KJØP Årskontingent

Bestill nå!
Du har valgt:

Elbil24

Årskontingent 599 KR 1,64 kr pr. dag

Medlemskapet fornyes automatisk til ordinær pris (599 kr/år) når perioden utløper. Du kan avslutte medlemskapet når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Har du allerede abonnement?   Logg inn