Tesla Model 3 long range (2024) | TEST

– Se og lær, konkurrenter

Vi har kjørt nye Model 3 fra 100–0 prosent, og få elbiler kommer seg så langt i vinterkulda. Bilen byr på et par smarte løsninger konkurrentene gjerne burde la seg inspirere av, men én ting er løst på en nærmest håpløst dårlig måte.

OPPGRADERT: Tesla har byttet ut over halvparten av delene i Model 3 og tilbyr en ny utgave med mange forbedringer til omtrentlig samme pris som før. Foto: Fred Magne Skillebæk
OPPGRADERT: Tesla har byttet ut over halvparten av delene i Model 3 og tilbyr en ny utgave med mange forbedringer til omtrentlig samme pris som før. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Denne høsten har Tesla valgt å piffe opp én av sine bestselgere, og da snakker vi om den rimeligste modellen: Model 3, som etter oppgraderingen har fått en innstegspris på 410.000 kroner.

Det er 10.000 kroner over det den forrige utgaven ble solgt for, men prisforskjellen kan nok i stor grad tilskrives den norske krona, som har svekket seg kraftig i mellomtida. I praksis er det mye som er oppgradert til omtrentlig samme pris.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.