Ladetid på elbiler

Se regnestykket: Avslører store lade-forskjeller for populære modeller

Vi har analysert våre egne ladetester på 12 av markedets mest solgte elbiler. Resultatet viser svært store forskjeller i hvor raskt bilene lader i praksis.

Tesla Model Y er én av av bilene vi har satt under lupen. Bilen må se seg slått av en rekke konkurrenter. Foto: Bjørn Eirik Loftås.
Tesla Model Y er én av av bilene vi har satt under lupen. Bilen må se seg slått av en rekke konkurrenter. Foto: Bjørn Eirik Loftås. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): En fersk NAF-undersøkelse viser at én av tre nordmenn er skeptiske til å kjøpe elbil fordi de frykter lang ladetid.

I den samme undersøkelsen svarer 19 prosent at de ikke har mulighet til å lade hjemme, mens 11 prosent kvier seg mot å kjøpe elbil fordi de ikke kan lade på jobb.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer