Tips til salg av elbil 2023

Selge bilen nå? Da bør du lese dette først

Det er flere enkle feller du må unngå. Her får du de beste tipsene!

KJØPERS MARKED: For øyeblikket er det mange som skal selge, og med litt innsats kan du få mye mer for bilen din. Foto: TestWorld
KJØPERS MARKED: For øyeblikket er det mange som skal selge, og med litt innsats kan du få mye mer for bilen din. Foto: TestWorld Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det foregår mange kjøp og salg av brukte elbiler om dagen. På Finn ligger i skrivende stund godt over 20.000 elbiler til salgs, og etter det enrome rushet av elbiler som ble levert mot slutten av fjoråret, er det mange som opplever at det går tregere å selge gamlebilen.

Det er tøff kamp om beinet og alle kan ikke lykkes med salget. Men sjansene øker betraktelig om du gjør de riktige grepene.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.