Sjeldne elbil-funksjoner vi elsker

Her er en haug av funksjoner vi liker godt, men som ikke du kan få på alle biler.

Glemt nøkkel? På Mustang Mach-e kan du låse opp bilen med PIN-kode via et skjult felt på den ene stolpen. Det er bare én av 17 kjekke funksjoner vi elsker. Foto: Ford
Glemt nøkkel? På Mustang Mach-e kan du låse opp bilen med PIN-kode via et skjult felt på den ene stolpen. Det er bare én av 17 kjekke funksjoner vi elsker. Foto: Ford Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Noen trenger bare en bil som tar seg fra A til B, mens andre gjerne legger litt ekstra penger i en smørbrødliste med ekstrautstyr. Mye av ekstrautstyret kan åpenbart være kjekt å ha, som tilhengerfeste, soltak, head-up-display, varme i ratt og seter, adaptiv cruisekontroll, trådløs ladeplate til mobilen og mer til.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.